luni, 2 ianuarie 2012

Un bărbat de 99 de ani vrea să divorţeze pentru că soţia sa l-a înşelat în urmă cu 60 de ani


După mai bine de şapte decenii de mariaj, un bărbat în vârstă de 99 de ani vrea să divorţeze după ce a descoperit că soţia sa l-a înşelat în urmă cu 60 de ani. În timpul unei curăţenii generale pe care o făcea în apartamentul lor din Roma, el a găsit un teanc de scrisori de dragoste ale soţia sa către un iubit secret, datate cu 60 de ani în urmă.

Bărbatul a turbat de furie şi a decis să divorţeze de cea care i-a fost alături timp de 77 de ani. Amândoi şi-au găsit câte un avocat şi urmează să aibă prima întrevedere cu aceştia în luna martie.

Antonio şi Rosa s-au căsătorit în Napoli în 1934, însă bărbatul a fost trimis cu serviciul militar câţiva ani, perioadă în care femeia şi-a găsit un amant. Femeia a ţinut întreaga romanţă un secret, însă potrivit avocatei Anna Orecchioni, “soţul s-a decis să intenteze divorţ după ce a găsit scrisorile de dragoste ascunse“.

Este păcat că un mariaj ca al celor doi se va sfârşi după o aşa lungă perioadă de timp“, a mai adăugat aceasta despre cuplul care are cinci copii, numeroşi nepoţi şi chiar strănepoţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comment la ultimul video "Pocnirea petardelor"